Over Handmade by J

Hallo allemaal!
Mijn naam is Josse en ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend (bijna man) en onze twee zoontjes Jake (2012) en Justin (2015) in Papendrecht.

2 jaar terug zag ik al zo vaak leuke haakwerkjes voorbij komen op internet maar dacht alsmaar dat kan ik toch niet. Uiteindelijk een half jaar later toch de moed bij elkaar geraapt en spullen gekocht. Mijn allereerste project werd een dekentje voor mijn toen nog baby (is het ondertussen echt niet meer). Dus met YouTube filmpjes en een patroon van internet aan de slag gegaan. Na 13 lapjes was ik het zat, ik was niet tevreden over de garen de lapjes werden veel te stug (achteraf gezien haakte ik zelf natuurlijk veel te strak), en heb alle lapjes weg gegooid en heb een maand of 3 niks meer gedaan.
Totdat ik een giraffe knuffel tegen kwam en op slag verliefd was. Opnieuw andere garen gekocht en het boekje waar het patroon in stond gekocht en opnieuw aan de slag gegaan, dat opnieuw aan de slag gaan heb ik een keer of 3 gedaan omdat ik echt nog niet snapte hoe dat nou allemaal precies ging dat rond haken, maar uiteindelijk had ik echt een super lieve giraffe in mijn handen en nog belangrijker Justin was er helemaal blij mee!!!
Nu bijna een jaar verder heb ik al heel veel andere spullen gehaakt en ook zelf patronen bedacht! Nog steeds leer ik weer andere dingen bij en dat vind ik zo leuk want iedere keer tover ik weer iets compleets anders tevoorschijn!

Tussendoor probeer ik nog wat spullen zelf te maken of met een likje verf om te toveren, ook hiervan zullen blogs voorbij komen. Maar aangezien klussen met twee jonge kids niet heel handig is zal dit minder vaak voorkomen dan al mijn leuke haakwerkjes!

Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vinden en zelf geïnspireerd raken! Laat vooral even een leuk berichtje achter en volg me op instagram! Als jullie iets van mijn gratis patronen haken en op instagram plaatsen tag mij dan even want vind het mega leuk om te zijn wat andere mensen ervan maken!

XXX Josse


Geen opmerkingen:

Een reactie posten