dinsdag 19 juni 2018

Lange tijd geleden!

Het is echt al een hele lange tijd geleden dat ik een blog geschreven heb! Alweer bijna een jaar!!!!
Ik denk ongeveer iedere week wel, ik moet echt weer eens wat schrijven, maar kom er gewoon niet aan toe!
Ik zal even een korte update geven van wat er de laatste maanden allemaal gebeurt is met handmade by j!

December 2017 heb ik op een kerstmarkt in Ingen gestaan. Dat was helaas geen succes, op de momenten dat mensen denken laten we even naar de markt gaan regende het keihard! En de wind stond ook nog eens zo dat het gelijk mijn kraam in kwam. Ik stond daar samen met mijn schoonmoeder tot 21.00 uur en we hadden het echt MEGA koud!


Februari 2018 Ik werd eindelijk toegelaten door de swan market om in Utrecht in de werkspoorkathedraal te staan, wat een gave locatie was dit zeg!!!! Voor hun was het de eerste keer op deze locatie dus het was even afwachten hoe het zou zijn met de bezoekers aantallen maar dit viel zeker niet tegen! Ik verkocht aardig wat spullen en kreeg nog veeeeel meer leuke reacties op mijn spullen! Deze locatie was binnen dus gelukkig was het zeker niet zo koud als dat het buiten in december was en GEEN regen.


April 2018 Mijn eerste swan market in Antwerpen. Mooie locatie en mooi weer! Ik verkocht het dubbele aan spullen als op de swan market in Utrecht. Dit is voor mijn super want hoe meer spullen ik verkoop hoe meer reclame mensen voor mij maken hoe groter de kans is dat ik ook online spullen ga verkopen. En ik wil nog steeds heel graag een webshop openen maar vind dat ik nog even moet wachten op wat meer volgers op mijn Facebook.


Juni 2018 Dit keer stond ik weer op de swan market in Antwerpen en was het nog warmer, ik denk eigenlijk een paar graden te warm. het was aanzienlijk rustiger en dit zag ik ook aan mijn verkopen maar ik was nog steeds zeker wel tevreden!


Je kan zien dat mijn kraam steeds wat meer veranderd ik probeer steeds wat andere spullen erbij te maken en investeer ook in spullen die mijn kraam nog mooier en duidelijker maken, zoals op de laatste markt mijn mooie spandoek!
De eerst volgende markt waar ik voor heb ingeschreven, even afwachten of ik weer toegelaten word, is de swan market eind juli in Rotterdam. Hopelijk wel en dan zal ik jullie hierover op de hoogte stellen via een blog.
De bedoeling is om deze week nog een blog te schrijven over een lekker en zomers productšŸ˜‰!

xxx Josse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten