donderdag 20 juli 2017

Ik ga op vakantie en neem mee....

Jeeeejj!!!! Aanstaande zondag is het eindelijk zover! We gaan op vakantie!
Althans eindelijk, ik geloof dat we een week of 5 geleden pas geboekt hebben door het ziek zijn en overlijden van mijn schoonvader. Maar men wat zijn we daardoor aan vakantie toe zeg. En alsof we nog niet genoeg mee hadden gemaakt bleek Rutger een week na het overlijden van zijn vader ook nog eens een blindedarm ontsteking te hebben dus gelijk nog een operatie er achteraan gehad.
We proberen dit allemaal een plekje te geven maar dat zal nog wel even tijd nodig hebben....

Even terug komen op de vakantie. We gaan dit jaar naar Rome, of eigenlijk net buiten Rome. De camping ligt tussen Rome en de zee in. Met een half uurtje rijden zitten we in het centrum van Rome en binnen 20 minuten zitten we aan zee HEERLIJK! We hebben dit jaar een SUPER grote tent gekocht van 4,4 bij 6,9 meter. En hebben dus met ons gezin ruimte zat! Er zit een onwijs mooi zwembad bij, dus we gaan ons zeker niet vervelen tijdens de vakantie. het is wel een pokke eind rijden, bijna 1700 km, maar dit gaan we op de heenweg met 2 overnachtingen doen (gewoon in een hotel hoor gaan niet die mega tent voor 1 nacht opzetten).

Maarrrr, ik zou niet een echte haakverslaafde zijn als ik geen haakspullen mee zou nemen op vakantie.


Mijn grootste project ooit gaat mee op vakantie, een pixeldeken voor Jake waar ik al een paar weken tussendoor mee bezig ben, dit project bestaat uit 450 kleine granny squares, waarvan ik er nu ruim 108 heb gehaakt en ik zet ze ook gelijk vast anders heb ik over 100 jaar nog overal granny squares liggen. Ik werk dit project echt per rij af. Eerst moet ik echt deze deken af hebben want eind augustus is Jake jarig en het is de bedoeling dat hij de deken dan krijgt.
Als ik mijn deken af heb dan wil ik beginnen aan wat gehaakte spullen voor een nieuw project waar later heel veel hout bij komt, wat dit allemaal precies word houd ik nog even geheim ;-).
En als ik daarmee klaar ben dan wil ik nog kleine naamslingers voor mijn kids maken.
Kan me niet voorstellen dat ik dit allemaal af ga krijgen. Maar toch neem ik het lekker allemaal mee. Hebben namelijk 14 nachten op de camping en daarbij komt de heen en terug reis er nog bij. En vooral tijdens het rijden heb ik heeeeeel veeeeel tijd om te haken.

Uiteraard houd dit niet in dat jullie 3 weken niks van mij gaan horen, ik heb namelijk al een beetje vooruit gewerkt en er staan al wat blogs klaar om gepubliceerd te worden! Uiteraard zal ik ook nog wel een update tijdens onze vakantie posten!

Voor alle mensen die ook op vakantie gaan. Fijne vakantie en een hoop haakplezier!

XXX Josse

2 opmerkingen:

 1. Ik kwam via Pinterest op je blog terecht. Wat maak je leuke dingen. Ik ben benieuwd naar wat je nu aan het maken bent.
  Fijne vakantie. Wij zitten alweer op de helft. Uiteraard heb ik ook haakwerk bij me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik hou je op de hoogte. En er komen tijdens mijn vakantie zoiezo nog een paar blogs online. Fijne vakantie nog

   Verwijderen